VÅÅÅRVRÅÅL

______________________________________________________________________

Solen är underbar.

Bloggmotivationen har varit utom räckhåll sedan en tid  tillbaka. Förmodligen för att det har varit ganska intensivt i skolan. Tenta på tenta ungefär. Och sen har jag bara prioriterat annat. Men nu är det no more skola förren i höst för din del. Det står praktik på schemat, i hela 10 veckor framåt. Känns himla bra.

På den senaste tiden har jag hunnit sett, b.la. Johan Glans, Robert Gustavsson och David Batra (besök på Norra Brunn samt parlamentetinspelning) Klarat av en matte tenta i från h-vete (trodde det skulle bli plugg över är sommaren) Solat ute i gräset och fått iskallt vatten över mig (någon okänd bestämde sig för att jävlas med mig från sitt fönster, ge mig en liten lätt chock och bara en allmänt pinsam situation) Jag har dessutom råkat ut för tjuvar i köket, stölden bestod av 2 liter vaniljglass samt jordgubbsylt. Det var inte ok. Nu är det krig med andra ord.

Imorgon 0900 drar praktiken igång. Istället för att skriva en rapport så ska vi blogga. Jag kommer alltså köra lite overkill med två bloggar - praktiseramera. Wöhö.

RSS 2.0